NHL: Višňovský by rád zostal, Islanders zrejme nemajú záujem

NETKY.SK • 20 Február 2015, 09:28 • 2 min
NHL: Višňovský by rád zostal, Islanders zrejme nemajú záujem

NEW YORK - Slovenskému hokejistovi Ľubomírovi Višňovskému čochvíľa vyprší dvojročný kontrakt s tímom New York Islanders a 38-ročný obranca by rád pokračoval v NHL aj v ďalšej sezóne.

slovakia

left justify in out

Pre server ProHockeyTalk to potvrdil hráčov agent Neil Sheehy. Vzhľadom na zdravotné problémy v ostatných dvoch sezónach a tiež skutočnosť, že vypadol z pravidelnej zostavy jedného z najlepších tímov Východnej konferencie, to s pokračovaním v momentálne nabitom kádri "ostrovanov" nebude mať ľahké.


"Ľubomír by rád zostal v New Yorku. Uvidíme, aké možnosti sa nám naskytnú v súvislosti s možným angažovaním u Islanders," uviedol Sheehy pre PHT.


Ešte pred dvoma rokmi v lockoutovej sezóne, keď si Višňovský obliekal dres Slovana Bratislava v KHL, len veľmi nerád akceptoval návrat do NHL. Podľa viacerých zdrojov vtedy prejavil veľký záujem zostať v Bratislave a ako argument uvádzal rodinné a osobné dôvody. Musel sa však vrátiť do tímu Islanders, kde sa vypracoval na jedného z najlepších obrancov. Teraz sa situácia zmenila a v konkurencii Johnnyho Boychuka, Nicka Leddyho či Thomasa Hickeyho sa bude len veľmi ťažko domáhať nového kontraktu s Islanders. "Pokiaľ viem, dosiaľ neboli žiadne rozhovory o predĺžení zmluvy s Islandersom. Ak sa ocitne na trhu s voľnými hráčmi, bude stále jedným z tých, ktorí dokážu vyrábať ofenzívne body," myslí si agent Sheehy.


Topoľčiansky rodák Višňovský odohral v tejto sezóne NHL 37 stretnutí s bilanciou 4 góly a celkovo 13 bodov. Pred štyrmi rokmi mal v drese Anaheimu 68-bodovú sezónu (18+50) a v hlasovaní o Norrisovu trofej obsadil 4. miesto.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies