NHL: Višňovského zaradili na listinu zranených hráčov

NETKY.SK • 22 Október 2013, 08:47 • 2 min
NHL: Višňovského zaradili na listinu zranených hráčov

NEW YORK - Slovenský hokejový obranca Ľubomír Višňovský z New York Islanders je už na listine zranených a pauzovať bude minimálne do 26. októbra.

slovakia

left justify in out

Vedenie Islanders zaradilo rodáka z Topoľčian na zoznam zranených hráčov so spätnou platnosťou od 19. októbra, presná dĺžka absencie zatiaľ nie je známa. Višňovský utrpel v sobotňajšom súboji proti Caroline po zákroku Čecha Radka Dvořáka otras mozgu. Pre Islanders je to citeľná strata, keďže patril medzi najvyťažovanejších obrancov. Višňovský určite vynechá stretnutia s Vancouverom v utorok a v Pittsburghu v piatok. Jeho miesto v zostave zaujme Matt Donovan.

Majster sveta 2002 sa môže vrátiť do zostavy najskôr 29. októbra v derby proti New York Rangers. "Myslím, že každý sa snaží dostať čo najskôr po zranení na ľad. Ľubo je dôležitou časťou našej defenzívy, ale aj ofenzívy, takže je veľmi ťažké ho nahradiť. Máme ďalších hráčov, ktorí teraz musia urobiť jeho prácu," povedal pre NY Daily News Višňovského obranný partner Thomas Hickey. Tridsaťsedemročný Višňovský odohral v tejto sezóne osem stretnutí, v ktorých strelil gól a pridal dve asistencie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies