NHL: Višňovského mrzí, že sa opäť nezmestil do zostavy

NETKY.SK • 8 Február 2015, 11:27 • 2 min
NHL: Višňovského mrzí, že sa opäť nezmestil do zostavy

BOSTON - Slovenský hokejista Ľubomír Višňovský sa druhýkrát za sebou nezmestil do zostavy New Yorku Islanders.

slovakia

left justify in out

Tréner Jack Capuano uprednostnil na ľade Bostonu Bruins pred 38-ročným obrancom Briana Straita.
      

Skúsený slovenský reprezentant je sklamaný, že musí zápasy sledovať len z tribúny, ale na druhej strane rozhodnutie trénera chápe. "Vynechal som veľa zápasov aj v tejto sezóne. V minulej som mal dva otrasy mozgu, teraz ma zasa trápil chrbát. Je to v poriadku. Tréner mi povedal, že chce spraviť zmenu, snažím sa myslieť pozitívne a čakám na svoju šancu," povedal Višňovský pre newsday.com.
      

Na ľad sa Višňovský vrátil minulý týždeň po deväťzápasovej pauze. Najskôr strelil jediný gól Islanders v zápase v Detroite (1:4), ale potom sa mu nedarilo v zápase s Floridou a tak sa Capuano rozhodol pre Straita. Bez "Višňu" vyhrali Islanders vo štvrtok 3:2 po nájazdoch nad Philadelphiou a v noci na nedeľu prehrali v Bostone 1:2.
      

"Tréner povedal, že Strait viac pomôže tímu v oslabeniach, čo chápem. Chcem tímu pomáhať k víťazstvám a verím, že budem čoskoro na ľade," dodal Višňovský, ktorý v tejto sezóne odohral 31 zápasov s bilanciou 4+8.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies