NHL: VIDEO Ovečkin rozvážal pizzu na trabante

NETKY.SK • 4 Marec 2017, 15:13 • 2 min
NHL: VIDEO Ovečkin rozvážal pizzu na trabante

WASHINGTON - Ruský hokejový bohatier Alexander Ovečkin sa z obávaného strelca na chvíľu zmenil na doručovateľa pizze.

slovakia

left justify in out

Akciu s názvom "Ovečkin na želanie" s benefičným nádychom zorganizoval výrobca pizze Papa John´s. V rámci akcie doniesol 31-ročný útočník obľúbený pokrm trom náhodným zákazníkom. Zatiaľ čo prvý šťastlivec nedokázal skryť vzrušenie, iná klientka ho ani nespoznala. "Nevenujem sa žiadnemu športu," obhajovala sa pred kamerou dievčina označená neskôr na sociálnej sieti ako detská opatrovateľka. Kapitán Washingtonu Capitals jej na webe NHL so smiechom odvetil: "Nič sa nedeje." V záverečnej destinácii sa Ovečkin opäť dočkal búrlivých reakcii, mladý fanúšik ho dokonca privítal v drese Capitals a jeho mamička sa hneď ponáhľala po fotoaparát. 

 


Ovečkin v tejto sezóne NHL zatiaľ nie je takým dominantným strelcom, ako v tých uplynulých. Na konte má 27 gólov a v tabuľke kanonierov je aktuálne na delenom jedenástom mieste. Napriek tomu si dobre zastáva pozíciu jedného z lídrov Washingtonu Capitals, ktorý je na čele súťaže a baží nielen po obhajobe Prezidentskej trofeje, ale aj po Stanleyho pohári.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies