NHL: Veterán Kelly sa po piatich rokoch vracia do Ottawy

NETKY.SK • 8 Júl 2016, 09:49 • 2 min
NHL: Veterán Kelly sa po piatich rokoch vracia do Ottawy

OTTAWA - Skúsený hokejový útočník Chris Kelly sa po vyše piatich rokoch vracia do Ottawy. Tridsaťpäťročný center sa s vedením Senators dohodol na ročnej zmluve v hodnote 900-tisíc amerických dolárov, informoval oficiálny portál zámorskej NHL.

slovakia

left justify in out

Kellyho si v roku 1999 vybrali "senátori" vo vstupnom drafte z celkového 94. miesta. Premiéru v kanadskom klube zažil v sezóne 2003/2004 a jeho dres obliekal až do februára 2011, keď zamieril do Bostonu. S Bruins následne získal slávny Stanleyho pohár. V Bostone pôsobil až do tohto roka, uplynulú sezónu mu predčasne ukončilo zranenie nohy, ktoré utrpel vlani v novembri. Stihol tak odohrať za "medveďov" iba 11 zápasov, v ktorých dal dva góly. Podľa vlastných slov je už však zdravotne fit. "V júli som dostal od lekárov zelenú a v stredu som bol opäť na ľade, aby som si zatrénoval. Všetko je v poriadku," povedal hokejový veterán pre zámorské médiá.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona