NHL: Vermette sekol rozhodcu, nezahrá si 10 zápasov

NETKY.SK • 16 Február 2017, 11:58 • 2 min
NHL: Vermette sekol rozhodcu, nezahrá si 10 zápasov

ANAHEIM - Stredný útočník hokejového Anaheimu Ducks Antoine Vermette pravdepodobne neunikne automatickému 10-zápasovému trestu za útok na rozhodcu bez úmyslu zraniť ho.

slovakia

left justify in out

Jeden z najúspešnejších hráčov na buly v celej NHL v záverečnej tretine utorkového zápasu na ľade Minnesoty prehral vhadzovanie s domácom kapitánom Mikom Koivom a hokejkou sekol čiarového rozhodcu po nohe. Nasledoval trest do konca zápasu a nútený odchod do kabíny. Vermetta nahnevalo, že Shandor Alphonso hodil puk skôr, ako sa on stihol pripraviť. V tejto sezóne má na buly úspešnosť 62,4 percenta, najvyššiu spomedzi hokejistov, ktorých tréneri pravidelne posielajú na túto hernú činnosť. Tridsaťštyriročný veterán vlani v auguste podpísal s Ducks zmluvu na dva roky.

 

Držiteľ Stanleyho pohára z roku 2015 so Chicagom v tejto sezóne prispel aj 8 gólmi a 14 asistenciami. Po odslúžení dištancu by mal byť Anaheimu k dispozícii 12. marca proti Washingtonu.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies