NHL: Vermette sa po štyroch mesiacoch vracia do Arizony

NETKY.SK • 2 Júl 2015, 10:44 • 2 min
NHL: Vermette sa po štyroch mesiacoch vracia do Arizony

GLENDALE - Káder úradujúceho šampióna NHL Chicaga Blackhawks opúšťa ďalší hráč, ktorý sa výrazne podieľal na zisku Stanleyho pohára.

slovakia

left justify in out

Center Antoine Vermette sa po štyroch mesiacoch vrátil do Arizony, keď ako voľný hráč podpísal s Coyotes dvojročnú zmluvu v celkovej výške 7,5 milióna dolárov. Informovala o tom oficiálna webstránka zámorskej hokejovej profiligy.

Vermette strávil v arizonskej púšti uplynulé štyri sezóny, záver tej minulej dohral v Chicagu, kam ho vymenili tesne pred uzávierkou prestupov. V play off pomohol "jastrabom" k zisku pohára štyri gólmi, z toho dva vo finálovej sérii proti Tampe Bay mali prívlastok víťazné. Obojsmerný útočník pôsobil v minulosti aj v Ottawe a Columbuse.

 

Tridsaťdvaročný Kanaďan bol jedným z najžiadanejších stredných útočníkov na trhu, napokon však šiel pod cenu, aby mohol zostať v milovanej Arizone. Ročne bude zarábať 3,75 milióna dolárov.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies