NHL: Vaneka chce od NY Islanders šesť konkurenčných klubov

NETKY.SK • 27 Február 2014, 14:58 • 2 min
NHL: Vaneka chce od NY Islanders šesť konkurenčných klubov

UNIONDALE - Rakúskeho reprezentačného útočníka Thomasa Vaneka chce od klubu zámorskej NHL New York Islanders vymámiť minimálne šesť konkurenčných mužstiev.

slovakia

left justify in out

Informáciu priniesol portál TSN.ca. V súvislosti s 30-ročným krídelníkom má generálny manažér ostrovanov Garth Snow rokovať s poltuctom záujemcov. Rovnaký počet tímov údajne chce aj obrancu Andrewa MacDonalda. 

 

Nepredpokladá sa, že oboch spomenutých hokejistov vymenia skôr ako v deň uzávierky prestupov, teda pred 5. marcom. Islanders získali Vaneka koncom októbra 2013 z Buffala za Matta Moulsona a dva výbery v drafte. Rodák z Badenu pôsobí v NHL od leta 2005, v profilige absolvoval zatiaľ 642 duelov základnej časti a 36 zápasov v play-off. O tri roky mladší bek MacDonald si počas minuloročnej výluky zahral v Česku za treťoligový Sokolov a extraligové Karlove Vary.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona