NHL: V Zápase hviezd využijú unikátne dresy

NETKY.SK • 10 Január 2015, 09:53 • 2 min
NHL: V Zápase hviezd využijú unikátne dresy

NEW YORK - Vedenie zámorskej hokejovej NHL predstavilo unikátne dresy pre Zápas hviezd, ktorý sa uskutoční 25. januára v Columbuse.

slovakia

left justify in out

Výbery, ktorých zloženia i kapitáni zatiaľ nie sú známe, nastúpia proti sebe v bielych a čiernych dresoch, ktoré doplnia pásy šedej a krikľavo zelenej farby. "Fanúšikovia vidia svojich obľúbených hráčov v typickej uniforme počas celej sezóny. Tieto dresy by mali symbolizovať, že na ľad vchádza hrdina," uviedol dizajnér spoločnosti Reebok Dave Conetta, jeho kolega Dominic Fillion doplnil: "Majú čerstvejší nádych a farby, ktoré sú unikátne. Šedá a krikľavo zelená vhodne dopĺňajú bielu a čiernu, dosahuje sa vďaka nim aj dobrá viditeľnosť. Fanúšikovia niečo podobné ešte nezažili, hráči budú na ľade neprehliadnuteľní." 

 

Vedenie NHL v piatok predstavilo aj mená trénerov tímov. Jeden povedie Peter Laviolette z Nashvillu a druhý Darryl Sutter z Los Angeles Kings. Pre Suttera to bude debut na lavičke v prestížnom exhibičnom zápase, Laviolette už v roku 2011 viedol jedno z mužstiev po boku Alaina Vigneaulta. Známa je už aj šestica hokejistov, ktorú vybrali do duelu fanúšikovia. Najviac hlasov dostal lotyšský útočník Zemgus Girgensons z Buffala a ďalších päť miest získali hráči Chicaga - brankár Corey Crawford, obrancovia Duncan Keith a Brent Seabrook a útočníci Patrick Kane s Jonathanom Toewsom. Už 24. januára sú na programe tradičné súťaže zručností. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies