NHL: V úvode sezóny budú absentovať viacerí známi hráči

NETKY.SK • 8 Október 2014, 10:28 • 2 min
NHL: V úvode sezóny budú absentovať viacerí známi hráči

NEW YORK - Krátko pred začiatkom nového ročníka hokejovej NHL sa ocitlo na listine zranených viacero známych hráčov. Pre problémy s chrbtom nezačne sezónu priamo na ľade ani slovenský obranca Ľubomír Višňovský z New Yorku Islanders. Vedenie ostrovanov zaradilo na listinu zranených tiež Matta Carknera (dolná časť tela) a Michaela Grabnera (dolná časť tela).

slovakia

left justify in out

V Anaheime budú absentovať pre zranenia Dany Heatley a Kyle Palmieri, v Toronte Cody Franson (koleno). Nashville zaradil medzi zranených Viktora Stalberga, Matta Cullena a Mika Fishera, Calgary zase Sama Benneta. V Dallase trápia zdravotné problémy Sergeja Gončara a Richa Peverleyho, v Tampe Brendena Morrowa. V San Jose nebude k dispozícii v úvode ročníka Tyler Kennedy. 

 

V Buffale je lazaret, na listinu zranených zaradili až šesticu hráčov - Patricka Kaletu, Johana Larssona, Jaka McCaba, Marka Pysyka a Matthewa Hacketta. Sezónu nezačne ani český útočník Bostonu David Krejčí, ktorý by mal pauzovať asi týždeň. Jeho zranenie z posledného prípravného stretnutia s Detroitom nie je vážne. "Budeme si však musieť dávať pozor, aby sme jeho návrat neuponáhľali. Musíme prehodnotiť naše plány na úvod sezóny," priznal tréner Bruins Claude Julien. 

 

Otázny je zdravotný stav ruskej hviezdy Pittsburghu Jevgenija Malkina. Útočník už začal trénovať a mohol by stihnúť prvý zápas v ročníku. Vedenie Penguins ho preto nezaradilo ani na listinu zranených hráčov. Malkin vynechal celý tréningový kemp. 

 

Na listine zranených sa k 7. októbru nachádzajú tiež Pavel Daciuk (Detroit), Derek Stepan (New York Rangers), Brandon Dubinsky, Nathan Horton (Columbus), Mark Savard (Boston) či Jordan Staal (Carolina). 

Problémy s palcom ruky má trojka vlaňajšieho draftu Jonathan Drouin z Tampy Bay, jeho status je day-to-day. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies