NHL: V Pittsburghu rozuzlenie až v predĺžení, Crosby zranený

NETKY.SK • 2 Máj 2017, 08:09 • 2 min
NHL: V Pittsburghu rozuzlenie až v predĺžení, Crosby zranený

PITTSBURGH - Hokejisti Washingtonu v pondelňajšom treťom zápase semifinále play-off Východnej konferencie NHL na ľade Pittsburghu viedli dve minúty pred naplnením riadneho hracieho času 2:0, napokon však museli o svojom prvom víťazstve v sérii rozhodnúť až v predĺžení.

slovakia

left justify in out

Najproduktívnejší muž vyraďovacej časti Jevgenij Malkin najprv v čase 58:07 min znížil a 48 sekúnd po ňom vyrovnal Justin Schultz na 2:2. V štvrtej minúte predĺženia rozhodol o triumfe Capitals v presilovke obranca Kevin Shattenkirk. Najúspešnejší tím základnej časti jeho zásluhou znížil v sérii na 1:2.

Domáci hrali väčšinu stretnutia bez svojej najväčšej hviezdy Sidneyho Crosbyho, ktorý predčasne skončil v prvej tretine po tom, čo ho po neúspešnom zakončení hosťujúci obranca Matt Niskananen krosčekoval do hlavy. Inkasoval za to trest 5+DKZ. "Nemáme aktuálne informácie o našich zranených hráčoch, múdrejší budeme až po vyšetreniach," poznamenal tréner Mike Sullivan. Štvrtý duel opäť v Pittsburghu je na programe v stredu.

Semifinále play-off NHL - pondelok (hrá sa na štyri víťazstvá):

VÝCHODNÁ KONFERENCIA

Pittsburgh - Washington 2:3 po predĺžení (0:1, 0:0, 2:1 - 0:1) - stav série 2:1
Góly: 59. Malkin (Kessel, J. Schultz), 59. J. Schultz (Malkin, Kunitz) - 14. Nicklas Bäckström (Ovečkin, J. Williams), 50. Kuznecov (M. Johansson, J. Williams), 64. Shattenkirk (Nicklas Bäckström, Kuznecov)

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona