NHL: V nedeľu sa tešili domáce tímy, zranenie Luonga

NETKY.SK • 23 December 2013, 07:20 • 2 min
NHL: V nedeľu sa tešili domáce tímy, zranenie Luonga

NEW YORK - Hokejisti Vancouveru Canucks a New Yorku Rangers sa tešili z výhier v nedeľňajších stretnutiach zámorskej hokejovej NHL.

slovakia

left justify in out

Rangers si poradili v domácom prostredí s Minnesotou 4:1. Wild prehrali druhý duel v rade. V Madison Square Garden išli v 5. min do vedenia po góle Jasona Pominvilla, ale potom sa už strelecky presadzovali iba domáci. Minnesota opäť zlyhala v koncovke, v posledných ôsmich stretnutiach dala len trinásť gólov.

Vancouver zdolal Winnipeg tesne 2:1, keď o výhre rozhodol v polovici tretej tretiny obranca Christopher Tanev. Stretnutie nedohral domáci brankár Robert Luongo, ktorý sa zranil. Jeho náhradník Eddie Lack však podal spoľahlivý výkon a doviedol tím k víťazstvu. 

Výsledky nedeľňajších stretnutí zámorskej hokejovej NHL: 
New York Rangers - Minnesota 4:1 (1:1, 2:0, 1:0) 
Góly: 17. Pouliot (McDonagh, Brassard), 32. Hagelin (Dorsett, B. Boyle), 39. Zuccarello (Brassard), 53. Kreider (Rick Nash) - 5. Pominville (R. Suter, Mikael Granlund) 

Vancouver - Winnipeg 2:1 (1:0, 0:1, 1:0) 
Góly: 11. Richardson (Hamhuis), 51. Tanev (Kassian, Booth) - 32. E. Kane (Wheeler, Scheifele) 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona