NHL: V Montreale budú riešiť budúcnosť Budaja

NETKY.SK • 3 Jún 2014, 11:01 • 2 min
NHL: V Montreale budú riešiť budúcnosť Budaja

MONTREAL - Po skončení sezóny riešia v hokejovom Montreale Canadiens aj brankársku otázku a najmä budúcnosť Petra Budaja.

slovakia

left justify in out

Banskobystričana považujú za jednu z najlepších dvojok v celej NHL, v play-off však pri zranení Careyho Pricea dostal šancu Dustin Tokarski. Mladík nesklamal a ukázal svoj potenciál, čím zamotal hlavu manažmentu Canadiens. Budaj má v Montreale zmluvu ešte pre budúcu sezónu, mal by zarobiť 1,4 milióna dolárov.

 

"Nemáme nič proti Petrovi, je to jeden z najlepších náhradníkov v lige. Poznám ho osobne, skvelý človek, obľúbený medzi spoluhráčmi. Veci bral pozitívne. Tréner Michel Therrien mal tušenie dať šancu Tokarskému a on ju využil. Interne budeme o brankárskom probléme diskutovať, ale sú to príjemné problémy," povedal podľa agentúry AP generálny manažér Canadiens Marc Bergevin. 

 

Budaj dostal v tohtoročnom play-off šancu len v jednom zápase, v ktorom striedal v tretej tretine Pricea. V základnej časti odchytal 24 duelov. Tridsaťjedenročný gólman je v Montreale od roku 2011. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies