NHL: V kempe Detroitu trio Slovákov

NETKY.SK • 18 September 2015, 12:34 • 2 min
NHL: V kempe Detroitu trio Slovákov

DETROIT - Traja slovenskí hokejoví útočníci zarezávajú od štvrtka v tréningovom kempe tímu Detroit Red Wings pred novou sezónou zámorskej NHL. V Traverse City medzi 72 hráčmi nechýbajú Tomáš Tatar, Tomáš Jurčo a Marek Tvrdoň.

slovakia

left justify in out

Hlavný tréner Jeff Blashill rozdelil všetkých účastníkov kempu do troch tímov. Tatar sa pripravuje aj s Pavlom Daciukom či Johanom Franzénom, Jurčo s Tvrdoňom po boku Todda Bertuzziho. Kemp potrvá do 21. septembra, nasledovať budú dva prípravné zápasy proti Chicagu a jeden proti Pittsburghu. V úvode profiligy 7. októbra zostane v kádri Red Wings približne tretina zo všetkých hráčov.

 

"Red Wings podpísali v lete znova veľa útočníkov, takže mojou hlavnou prioritou je začať sezónu na farme v AHL a potom sa uvidí. Čo sa týka mojich šancí na prvé mužstvo, tak som realista, isto o miesto zabojujem. Samozrejme, rád by som okúsil aj nejaké zápasy v NHL," uviedol 22-ročný Marek Tvrdoň pre MY noviny.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies