NHL: V Chicagu sa zmierili s nevýhodou pre play-off

NETKY.SK • 10 Apríl 2015, 10:51 • 2 min
NHL: V Chicagu sa zmierili s nevýhodou pre play-off

ST. LOUIS - Hokejisti Chicaga Blackhawks nastupovali na štvrtkový zápas v St. Louis s vedomím, že môžu ešte útočiť na divízny titul i byť na niektorej z nižších priečok v tabuľke základnej časti.

slovakia

left justify in out

Po prehre 1:2 v Scottrade Centre je jasné, že Blackhawks stratili pre úvod play-off výhodu domáceho prostredia a sériu prvého kola budú začínať u súperov. Blues si poistili titul v Centrálnej divízii, Blackhawks v nej skončia najlepšie na 3. mieste, keďže sa už nedostanú ani pred Nashville.


"Musíme sa s tým vyrovnať. Verím, že to nebude mať žiaden vplyv na nás," povedal v rozhovore pre Chicago Tribune Hossa, ktorý so spoluhráčmi prehral tretíkrát v rade. V prvom kole play-off budú Blackhawks hrať pravdepodobne so St. Louis alebo Nashvillom, séria s Anaheimom je veľmi málo pravdepodobná. Ak získajú v sobotu v Colorade aspoň bod, potom definitívne nastúpia proti Nashvillu. "V minulosti sme mnohokrát začínali play-off u súpera. Nie je to nič nové, musíme byť pripravení," uviedol tréner Joel Quenneville.


Blackhawks strelili v posledných troch zápasoch len tri góly a všetky prehrali. Vo vyraďovacej časti sa musia zlepšiť v ofenzíve, ak chcú byť úspešní. S Blues prehrali dvakrát za päť dní. "Boli to náročné zápasy. Nie sme spokojní s výsledkami. Uvidíme, čo sa bude teraz diať. Máme jeden zápas na to, aby sme sa pripravili na play-off," doplnil pre Chicago Tribune Marián Hossa.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies