NHL: V Caroline zostávajú Michal Jordán aj Jared Staal

NETKY.SK • 4 Júl 2014, 13:28 • 2 min
NHL: V Caroline zostávajú Michal Jordán aj Jared Staal

RALEIGH - Klub zámorskej hokejovej NHL Carolina Hurricanes vo štvrtok predĺžil zmluvy s českým obrancom Michalom Jordánom a útočníkom Jaredom Staalom.

slovakia

left justify in out

Obaja 23-roční hokejisti súhlasili s podmienkami spolupráce na jeden rok. Rodák zo Zlína odohral celú sezónu 2013/2014 na farme v Charlotte, rovnako aj najmladší z bratského kvarteta Staalovcov. Nový kontrakt v zámorí dostal aj Zack Kassian, ktorý ďalšie dva roky zostáva vo Vancouveri. Na konte 23-ročného pravého krídelníka je 156 zápasov základnej časti NHL za Canucks či Buffalo, v play-off si pripísal 8 štartov. Iný kanadský tím Calgary Flames predĺžil zmluvu s útočníkom Paulom Byronom, dohoda znie na jeden rok. Toronto si na ďalšiu sezónu zaviazalo Troya Bodieho, ktorého do organizácie Maple Leafs vymenil Anaheim v júli 2013.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona