NHL: V Bostone dúfajú vo štvrtkový návrat Cháru

NETKY.SK • 8 December 2014, 11:14 • 2 min
NHL: V Bostone dúfajú vo štvrtkový návrat Cháru

BOSTON - V hokejovom Bostone Bruins veria, že slovenský obranca Zdeno Chára bude opäť v zostave vo štvrtok v zápase proti Chicagu.

slovakia

left justify in out

Trenčiansky rodák vynechal posledných devätnásť stretnutí Bruins pre poškodené väzy v ľavom kolene. Doba liečenia sa pravdepodobne natiahne na sedem týždňov. O návrate kapitána medveďov sa rozhodne po tréningoch v nasledujúcich troch dňoch.

 

Najvyšší hokejista profiligy nútene pauzuje od 23. októbra, keď si v zápase proti NY Islanders zranil ľavé koleno. Chára už začal s tréningom a vedenie mužstva zvažovalo, že pocestuje aj na nedávny trip na západné pobrežie USA. Napokon v Bostone zvolili liečbu a korčuliarske tréningy. 

 

Chára zaznamenal v tejto sezóne dva góly, jednu asistenciu, dva mínusové body, šesť trestných minút a 28 striel. Zranenie si pravdepodobne privodil pri snahe bodyčekovať Johna Tavaresa. Krátko po tejto zrážke odstúpil zo spomenutého zápasu s Islanders a už sa doň nevrátil. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies