NHL: Úprimný Oates a ani Halák sa už k St. Louis nevracajú

NETKY.SK • 11 Apríl 2014, 12:13 • 2 min
NHL: Úprimný Oates a ani Halák sa už k St. Louis nevracajú

WASHINGTON - Tréner hokejistov Washingtonu Capitals Adam Oates a ani brankár Jaroslav Halák sa už nechcú vracať k udalostiam pred zápasom v St. Louis a po jeho skončení.

slovakia

left justify in out

Pred utorkovým súbojom kouč uprednostnil nomináciu Bradena Holtbyho do bránky, keďže Halák sa necítil stopercentne pripravený čeliť svojim bývalým spoluhráčom. O deň neskôr však Slovákov agent Allan Walsh vydal stanovisko, podľa ktorého Oates nemal zverejňovať obsah súkromnej debaty a zavádzal tvrdením, že Halák nechcel chytať proti Blues.

 

"Nebudem už o tom hovoriť," povedal Oates novinárom v Raleighu a po chvíli dodal: "Viete čo? Od prvého dňa som bol k vám úprimný a tak to bolo aj v tomto prípade." Halákovi po sezóne vyprší kontrakt a už naznačil, že si chce vyskúšať trh s voľnými hráčmi. Na otázku o jeho pohľade na celý problém nechcel hovoriť. "Toto nie je príbeh. Stalo sa to v minulosti, nebudem to komentovať. Som šťastný, že sme vyhrali zápas. Viac sa k tomu nebudem vyjadrovať," povedal Halák.

 

Bratislavčan nechcel zámorským médiám ani potvrdiť, či konzultoval alebo autorizoval vyhlásenie jeho agenta. "Čokoľvek môj agent povedal, si môžete zistiť uňho. Ako som už ja povedal, nebudem to viac komentovať," doplnil Halák. Informácie zverejnil web CSNWashington.com. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies