NHL: Tvrdého muža Rinalda prekvapila zmluva od Philadelphie

NETKY.SK • 3 September 2014, 10:10 • 2 min
NHL: Tvrdého muža Rinalda prekvapila zmluva od Philadelphie

PHILADELPHIA - Tvrdý muž hokejovej NHL Zac Rinaldo sa v lete 2015 mal stať obmedzeným voľným hráčom, ale v utorok sa od Philadelphie prekvapujúco dočkal predĺženia kontraktu o dva roky. Kanadský útočník v 67 stretnutiach základnej časti uplynulej sezóny nazbieral rovnaký počet bodov (4) ako pre dištanc vynechaných zápasov a celkovo 153 trestných minút.

slovakia

left justify in out

"Prekvapilo ma, že sme vôbec začali tak skoro rokovať, ale som nadšený. Philadelphia je miesto, kde som naštartoval moju kariéru a chcem ďalej pôsobiť, takže som šťastný. Novou zmluvou Flyers demonštrovali dôveru v moje schopnosti. Viem, že chcú mať zo mňa lepšieho hráča, a teraz dostávam priestor pokúsiť sa o to," vyznal sa na klubovom webe "letcov" 24-ročný ľavý krídelník, ktorý má v popise práce predovšetkým čiernu robotu. 

 

Rinalda si Flyers vybrali v drafte 2008 z celkovo 178. miesta, dosiaľ za nich v základnej časti NHL nastúpil na 165 duelov, získal 18 bodov (7+11) a odpykal si 470 trestných minút. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies