NHL: Trénerom Calgary Flames sa stal Gulutzan

NETKY.SK • 18 Jún 2016, 12:20 • 2 min
NHL: Trénerom Calgary Flames sa stal Gulutzan

CALGARY - Novým trénerom zámorského hokejového klubu NHL Calgary Flames sa stal Glen Gulutzan. Informoval oficiálne web profiligy nhl.com.

slovakia

left justify in out

"Je pre mňa časť, že som sa stal trénerom takého slávneho klubu," povedal Gulutzan. Štyridsaťštyriročný kouč pôsobil v posledných troch sezónach v úlohe asistenta ďalšieho tímu NHL Vancouveru Canucks. V rokoch 2011-13 viedol Dallas Stars, ale ani v jednej z dvoch sezón nedoviedol svoj tím do play off.

 

"Plamene" skončili v uplynulom ročníku tiež pred bránami vyraďovacích bojov. V základnej časti nazbierali 77 bodov, o 10 menej ako Minnesota Wild, ktorá postúpila do play off z posledného miesta v Západnej konferencii. Najväčšou slabinou tímu bola obrana, veď inkasovala až 257 gólov, najviac z celej súťaže. "Určite musíme zmeniť štýl hry. Teším sa na prácu s novým tímom," dodal Gulutzan, ktorý na lavičke Flames vymenil Boba Hartleyho. Toho vedenie kanadského klubu prepustilo 3. mája.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies