NHL: Toronto si upísalo Boyesa, Glencross a Setoguchi skúškou neprešli

NETKY.SK • 28 September 2015, 12:03 • 2 min
NHL: Toronto si upísalo Boyesa, Glencross a Setoguchi skúškou neprešli

TORONTO - Útočníci Curtis Glencross a Devin Setoguchi neuspeli na skúške v klube zámorskej hokejovej NHL Toronto Maple Leafs. Referuje o tom oficiálny web "javorových listov".

slovakia

left justify in out

Obaja v minulej sezóne hrali v konkurenčnom mužstve Calgary Flames, Glencross časť súťažného ročníka strávil vo Washingtone. Dvadsaťosemročný pravý krídelník Setoguchi má na svojom konte 471 duelov v základnej časti NHL s bilanciou 127 gólov a 122 asistencií, v play-off pridal 53 štartov (15+10). O štyri roky starší Glencross absolvoval v profilige 507 stretnutí v dlhodobej časti (134+141) a 16 súbojov vo "vyraďovačke" (1+3).

 

Úspešnejší ako spomenuté duo bol Brad Boyes, ktorý si výkonmi v predsezónnom kempe vybojoval kontrakt na jeden rok. Predchádzajúce dve sezóny strávil Boyes v mužstve Florida Panthers, predtým hral aj za NY Islanders, Buffalo, St. Louis a Boston. V kádri Maple Leafs pred začiatkom nového ročníka zostáva 42 hokejistov, figurujú medzi nimi aj útočník Richard Pánik a obranca Martin Marinčin.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies