NHL: Toronto chystá oslavy storočnice, predstavilo vzhľad nového loga

NETKY.SK • 3 Február 2016, 09:01 • 2 min
NHL: Toronto chystá oslavy storočnice, predstavilo vzhľad nového loga

TORONTO - Kanadský hokejový klub Toronto Maple Leafs predstavil vzhľad svojho vynoveného loga. Do platnosti vstúpi od nastavajúcej sezóny, v ktorej vedenie jednej zo šiestich zakladajúcich organizácií NHL chystá oslavy storočnice. Informoval oficiálny profiligový web.

slovakia

left justify in out

Nový vzhľad je oveľa presnejšou podobizňou javorového listu, ktorý je stálym klubovým symbolom. S miernymi úpravami súčasnej podoby sa nové logo najviac podobá na to, ktoré nosili hráči na dresoch počas mimoriadne úspešnej éry z rokov 1963-1967. Práve od roku 1967 čakajú v kanadskej "kolíske hokeja" na zisk Stanleyho pohára.

 

Odkedy zmenil klub názov z Toronto St. Patricks na súčasný Toronto Maple Leafs (1927), pôjde o piatu úpravu charakteristického loga, prvú od roku 1970. Zástupcovia organizácie uvedú logo oficiálne do platnosti počas predsezónneho draftu, ktorý sa uskutoční 24.- 25. júna v Buffale. V kanadskom tíme pôsobí aj slovenský obranca Martin Marinčin.

 

Video z odhalenia loga si môžete pozrieť TU!



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona