NHL: Tomáš Tatar sa pred odletom do zámoria stretne s fanúšikmi

NETKY.SK • 26 August 2014, 18:59 • 2 min
NHL: Tomáš Tatar sa pred odletom do zámoria stretne s fanúšikmi

BRATISLAVA - Slovenský útočník Tomáš Tatar sa pred odletom do zámoria na nový súťažný ročník hokejovej NHL stretne s fanúšikmi.

slovakia

left justify in out

Krídelník tímu Detroit Red Wings vo štvrtok 28. augusta o 15.00 h zavíta do novootvorenej bratislavskej hokejovej kaviarne Cafe20 a priaznivcov vyhovie pri žiadostiach o autogram či spoločnú fotografiu. "Chcem ľudí potešiť, keďže tento rok nebolo autogramiád až tak veľa. Po prílete na Slovensko som absolvoval mnoho rôznych akcií. Následne prišla pauza a nič sa nekonalo a teraz príde táto autogramiáda, takže som rád, že sa takéto niečo urobilo," uviedol pre agentúru SITA Tomáš Tatar.

 

Dvadsaťtriročný hokejista koncom júla podpísal s Detroitom novú zmluvu na tri roky. Celú predchádzajúcu sezónu absolvoval v prvom tíme "červených krídel", keď v základnej časti v 73 dueloch nazbieral 39 kanadských bodov za 19 gólov a 20 asistencií. V play-off pridal 5 štartov bez bodového zisku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona