NHL Tomáš Kopecký rozhodol o víťazstve Floridy

NETKY.SK • 5 Január 2014, 10:16 • 2 min
NHL Tomáš Kopecký rozhodol o víťazstve Floridy

NEW YORK - Svoje štatistiky si vylepšili aj Tomáš Tatar a Andrej Sekera.

slovakia

left justify in out

Slovenský hokejista Tomáš Kopecký rozhodol v zápase zámorskej NHL o víťazstve Floridy nad Nashvillom 5:4 pp a sn. Najprv v 18. minúte poslal svoj tím do vedenia 2:1, keď zblízka prekonal brankára Predators Mareka Mazanca a triumf "panterov" spečatil rozhodujúcim samostatným nájazdom.

Svoje štatistiky si v noci na nedeľu vylepšil aj Tomáš Tatar, ktorý jedným gólom prispel k hladkému víťazstvu Detroitu v Dallase 5:1. Red Wings sa tak mohli tešiť z plného bodového zisku po dvoch predchádzajúcich prehrách.

Sedemnástu asistenciu v sezóne si pripísal obranca Andrej Sekera. Jeho Carolina zdolala NY Islanders 3:2 a víťaznú sériu natiahla na číslo tri.

Boston zvíťazil na domácom ľade nad Winnipegom 4:1 najmä zásluhou produktívneho obrancu Toreyho Kruga, ktorý sa na výhre podieľal dvomi gólmi a jednou asistenciou. Mužstvo podržal 36 zákrokmi fínsky brankár Tuukka Rask. Kapitán Bruins Zdeno Chára sa bodovo nepresadil, už vo 4. minúte sa však pobil s Chrisom Thorburnom.

Do hry nezasiahol ani jeden slovenský brankár. Peter Budaj len zo striedačky sledoval výkon svojho kolegu Careyho Pricea v domácom dueli s Ottawou, v ktorom Montreal prehral 3:4 po predĺžení. Jaroslav Halák vynechal štvrtý zápas pre chorobu, jeho St. Louis v bránke s Brianom Elliottom si poradil s Columbusom hladko 6:2.

Premiérovým hetrikom v NHL sa blysol americký obranca Ryan Suter. Jeho Minnesota zdolala doma Washington 5:3, hoci na strely prehrala vysoko 11:30.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies