NHL: Tím St. Louis už bez Haláka prehral v Anaheime, tretia výhra Buffala v rade

NETKY.SK • 1 Marec 2014, 07:33 • 2 min
NHL: Tím St. Louis už bez Haláka prehral v Anaheime, tretia výhra Buffala v rade

NEW YORK - Hokejisti St. Louis Blues hrajúci už bez slovenského brankára Jaroslava Haláka prehrali v noci na sobotu v NHL na ľade Anaheimu Ducks 0:1. Naopak, tím Buffalo Sabres bez gólmana Ryana Millera, ktorého si vyžiadalo vedenie "bluesmanov" ako súčasť hráčskej multivýmeny, zdolal San Jose Sharks 4:2.

slovakia

left justify in out

V súboji dvoch najlepších tímov v Západnej konferencii dominoval defenzívne ladený hokej. O triumfe Anaheimu rozhodol jediný gól zo 4. minúty, ktorý dal bekhendom Andrew Cogliano. Ducks si tak upevnili miesto nielen na čele konferencie, ale aj v celej súťaži so ziskom 89 bodov, tretí St. Louis má o päť bodov menej.
      

Brankár Miller už bol pripravený na svoj 541. zápas v drese Buffala, keď mu oznámili, že ho "vytrejdovali" spoločne s kapitánom Stevem Ottom do St. Louis. Do bránky Sabres sa tak postavil Jhonas Enroth, ktorý vďaka 36 úspešným zákrokom pomohol svojmu tím k triumfu nad "žralokmi". Góly za víťazov dávali Cody Hodgson, Brian Flynn, Matt Moľulson a Tyler Myers, v tíme hostí zo San Jose boli úspešní James Sheppard a Patrick Marleau. Sabres vyhrali tretí zápas v sérii.

Výsledky - NHL:

Buffalo - San Jose 4:2

    



Colorado - Phoenix 4:2

Vancouver - Minnesota 1:2 pp a sn

Anaheim - St. Louis 1:0


  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies