NHL: Ted Nolan po sezóne asi končí ako kouč Buffala

NETKY.SK • 7 Apríl 2015, 13:35 • 2 min
NHL: Ted Nolan po sezóne asi končí ako kouč Buffala

BUFFALO - Vedenie klubu Buffalo Sabres po základnej časti zámorskej hokejovej NHL možno odvolá hlavného trénera Teda Nolana. Informuje o tom periodikum Buffalo News.

slovakia

left justify in out

Pod vedením Nolana skončia "šable" na poslednom 16. mieste v tabuľke Východnej konferencie a v súčasnosti sú aj na dne hodnotenia celej profiligy. Sabres zatiaľ nazbierali v 79 dueloch len 54 bodov, o dva menej ako predposledná Arizona.

 

Hlavný kouč Buffala sa nechal počuť, že sám o odchode neuvažuje. "V tomto okamihu sa zaujímam len o to, ako svoju prácu odvádzať čo najlepšie. V minulej sezóne som podpísal zmluvu na tri roky a uvidíme, čo sa bude diať ďalej," povedal T. Nolan. V predchádzajúcom ročníku 2013/2014 skončili Sabres na poslednom mieste v celej NHL, Nolan sa stal koučom prvého mužstva v novembri 2013. Súčasťou kádra tímu Buffalo Sabres je aj slovenský obranca Andrej Meszároš.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies