NHL: Tatarove body Detroitu proti Floride k plnému bodovému zisku nestačili

NETKY.SK • 27 Január 2014, 06:48 • 2 min
NHL: Tatarove body Detroitu proti Floride k plnému bodovému zisku nestačili

NEW YORK - Hokejisti Detroitu podľahli v zápase NHL na domácom ľade Floride 4:5 po samostatných nájazdoch, "červeným krídlam" na plný bodový zisk nestačil ani gól a asistencia slovenského útočníka Tomáša Tatara.

slovakia

left justify in out

V drese domácich si asistenciu pri Tatarovom góle pripísal aj jeho krajan Tomáš Jurčo. Pre Tatara to bol už dvanásty gól, resp. desiata asistencia v sezóne. V rozstrele chytil Tim Thomas všetky tri nájazdy domácich, vrátane Tatarovho.

Chicago prehralo tretíkrát v rade, na vlastnom ľade ho zdolal Winnipeg 3:1. V domácom drese sa do bodových štatistík nezapísali Marián Hossa ani Michal Handzuš. Chicago už má na čele Centrálnej divízie iba jednobodový náskok pred St. Louis, ktoré má však tri zápasy k dobru.

Edmonton zvíťazil nad hosťami z Nashville 5:1, slovenský obranca Martin Marinčin nebodoval, na ľade strávil takmer 20 minút.

V treťom tohtoročnom zápase NHL pod holým nebom zvíťazili hokejisti New Yorku Rangers v nedeľu nad divíznym rivalom z New Jersey 7:3. V dueli, ktorý sa hral na Yankee Stadium, domovskom stánku slávneho bejzbalového klubu New York Yankees, viedli "diabli" zásluhou dvoch gólov Patrika Eliáša a jedného Travisa Zajaca v prvej tretine 3:1. "Jazdci", v zápise uvedení ako hostia, však nezložili zbrane a v ďalšom priebehu skóre dokonale otočili. V ofenzívne ladenom zápase sa na strane Rangers dvakrát presadil nórsky útočník Mats Zuccarello-Aasen, o dve asistencie si štatistiky vylepšil český veterán v službách Devils Jaromír Jágr.

V rámci štvordielnej akcie Stadium Series sa ešte uskutoční derby newyorských Rangers a Islanders.
      
Výsledky:

Detroit - Florida 4:5 pp a sn (za domácich T. Tatar 1+1, T. Jurčo 0+1)

New Jersey - NY Rangers 3:7

Vancouver - Phoenix 5:4 pp

Edmonton - Nashville 5:1

Chicago - Winnipeg 1:3



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies