NHL: Tatar zostrelil predátorov dvoma gólmi a pridal asistenciu

NETKY.SK • 18 Január 2015, 10:14 • 2 min
NHL: Tatar zostrelil predátorov dvoma gólmi a pridal asistenciu

NEW YORK - Slovenský hokejový útočník Tomáš Tatar exceloval v zápase NHL v noci na nedeľu, v ktorom jeho Detroit doma zvíťazil nad Nashvillom 5:2.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný krídelník strelil dva góly a pridal aj jednu asistenciu, na konte tak už má v tejto sezóne 20 presných zásahov a 32 bodov. Predátori spoznali chuť prehry opäť po piatich zápasoch.
      

"Hral som teraz chvíľu s Nyquistom a Sheahanom a hádam je tam medzi nami istá chémia. Celému tímu sa momentálne darí, každá lajna hrá dobre. Je super, ak ste na ľade, darí sa vám a tím vyhráva," povedal pre nhl.com Tatar, ktorého vyhlásili za prvú hviezdu duelu.
      

Boston doma prehral s Columbusom, jeho slovenský kapitán Zdeno Chára skončil s jedným mínusovým bodom. Bruins tak ukončili päťzápasovú víťaznú sériu. New York Islanders padol v Montreale 4:6, až do 54. minúty chytal slovenský brankár Jaroslav Halák, ktorého po šiestom inkasovanom góle vystriedal Chad Johnson. Hrdinom domácich bol český útočník Tomáš Plekanec s dvoma gólmi a dvoma asistenciami. Ostrovania prehrali prvýkrát po posledných štyroch výhrach.
      

Carolina vyhrala v Ottawe 3:2, jej slovenský zadák Andrej Sekera zaknihoval dva plusové body a na ľade strávil vyše 22 minút. Florida doma prehrala s Edmontonom 2:3 po samostatných nájazdoch, jej slovenský útočník Tomáš Kopecký do štatistík zapísal jeden mínusový bod. Edmonton ukončil negatívnu rekordnú klubovú sériu 14 prehier na ľade súperov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona