NHL: Tatar si pripísal asistenciu pri výhre nad Seattlom

NETKY.SK • 20 Október 2021, 09:19 • 2 min
NHL: Tatar si pripísal asistenciu pri výhre nad Seattlom

NEW YORK – Nováčikovi v NHL sa nedarí! Seattle Krakens neuspeli na ľade New Jersey Devils a z piatich zápasov majú iba jednu výhru. New Jersey dopomohol aj slovenský útočník Tomáš Tatar, ktorý si pripísal jednu asistenciu.

slovakia

left justify in out

Pre Tatara to bol druhý bod v druhom zápase

Tatar prihral v 6. minúte za bezgólového stavu na premiérový gól Dawsona Mercera v profilige, keď mu v prečíslení dvoch na jedného ideálne poslal puk pred odkrytú časť bránky.

"V predošlom zápase som si pripísal prvú asistenciu v NHL, teraz aj prvý gól. Skvelý pocit. Chalani mali z neho radosť, aj ja som ho oslávil v rohu klziska, fanúšikov to postavilo na nohy, hala eruptovala, takže to bol úžasný pocit pre mňa," vyznal sa 19-ročný Mercer po svojom druhom profiligovom vystúpení.

Damon Severson, Jimmy Vesey a Pavel Zacha pridali ďalšie zásahy „diablov", ktorí majú po dvoch dueloch plný počet bodov.

 

 

Chára a jeho New York Islanders s prvým víťazstvom

Po dvoch predchádzajúcich prehrách sa z prvého víťazstva v sezóne tešil Zdeno Chára, jeho tím New York Islanders uspel na ľade Chicaga 4:1. Dvoma gólmi k tomu prispel Oliver Wahlstrom, brankár Iľja Sorokin sa zaskvel 39 zásahmi.

 

Chicago sa trápi, v štyroch vystúpeniach vydolovalo jediný bod. Chára strávil na ľade bez troch sekúnd 20 minút, pripísal si jednu plusku, jednu strelu na bránku a štyri "hity".

 

 

 

Slováci v dnešnej akcii:

 

Tomáš Tatar (New Jersey) 16:28 0 1 1 +1 3 0
Zdeno Chára (NY Islanders) 19:57 0 0 0 +1 1 0
Erik Černák (Tampa Bay) 17:07 0 0 0 -2 3 2
Andrej Sekera (Dallas) 18:59 0 0 0 0 0 0
Martin Fehérváry (Washington) 19:51 0 0 0 +2 1 0




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies