NHL: Tatar sa blíži k podpisu zmluvy s Detroitom

NETKY.SK • 22 Júl 2014, 11:22 • 2 min
NHL: Tatar sa blíži k podpisu zmluvy s Detroitom

TRENČÍN - Slovenský hokejista Tomáš Tatar spojí aj ďalšiu budúcnosť s klubom NHL Detroit Red Wings, obe strany sú blízko k dohode.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný krídelník, ktorý je momentálne obmedzeným voľným hráčom, by mal v blízkom čase podpísať s Red Wings dvoj alebo trojročný kontrakt.

 

"Už dlhší čas rokujem prostredníctvom agenta s vedením Detroitu o novej zmluve. Nie je to však ľahké, je to biznis a obe strany chcú mať čo najlepšie podmienky. Mám na výber tri možnosti. Klub mi ponúka dvoj-, troj- i päťročný kontrakt. Samozrejme, že všetky tieto ponuky sú za iných finančných okolností. Vyzerá to tak, že zoberiem dvoj- alebo trojročnú zmluvu. Už sme blízko k dohode, treba ešte doriešiť pár vecí. Nikam sa neponáhľam, je jedno, či to podpíšem dnes alebo o dva týždne," povedal v rozhovore pre utorkové vydanie denníka Plus jeden deň Tomáš Tatar, ktorý strávil víkend v Chorvátsku a v týchto dňoch sa už naplno pripravuje na novú sezónu. 

 

Tatar mal od uplynulej sezóny stabilné miesto v prvom tíme Red Wings, odohral 73 zápasov s bilanciou 19 gólov a 20 asistencií. V Detroite bol po Gustavovi Nyquistovi druhým najlepším strelcom. Celkovo má na konte v NHL rovnú stovku duelov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies