NHL: Tatar pri výhre Detroitu v New Jersey 1+1, bodovali aj Sekera a Hossa

NETKY.SK • 7 December 2013, 07:13 • 2 min
NHL: Tatar pri výhre Detroitu v New Jersey 1+1, bodovali aj Sekera a Hossa

NEW YORK - Gólom a asistenciou pomohol slovenský hokejový útočník Tomáš Tatar k triumfu Detroitu 3:1 v New Jersey v zápase zámorskej NHL.

slovakia

left justify in out

Mladý slovenský reprezentant bol najprv v záverečnej tretine pri víťaznom góle Johana Franzena, keď zaknihoval siedmu asistenciu v sezóne a v 59. minúte potom v presilovke šiestym gólom v ročníku uzavrel skóre duelu.

Do bodových štatistík prehovoril aj obranca Caroliny Andrej Sekera, ktorý spoluhráčom pomohol pri domácej výhre nad San Jose jednou asistenciou. Bola už jeho desiatou v ročníku. Hostia viedli už 2:0, ale Hurricanes dokázali napokon vyhrať tretí zápas za sebou.

Chicago doma prehralo s Anaheimom 2:3 po samostatných nájazdoch, jastrabom nestačila na výhru ani asistencia útočníka Mariána Hossu. Columbus na domácom ľade pokoril Minnesotu 4:0 a brankár Curtis McElhinney kryl všetkých 20 striel súpera, čím zaznamenal prvý shutout po takmer troch rokoch. Slovenský útočník modrokabátnikov Marián Gáborík proti jeho bývalým spoluhráčom nenastúpil.

Výsledky:

New Jersey - Detroit 1:3 (za hostí T. Tatar 1+1)

Carolina - San Jose 5:3 (za domácich A. Sekera 0+1)

Chicago - Anaheim 2:3 pp a sn (za domácich Marián Hossa 0+1)

Columbus - Minnesota 4:0

Calgary - Colorado 2:3

Vancouver - Phoenix 3:2 pp

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies