NHL: Tatar prerušil bodovú sériu, NY Rangers nevyšla odplata

NETKY.SK • 5 November 2013, 07:23 • 2 min
NHL: Tatar prerušil bodovú sériu, NY Rangers nevyšla odplata

WINNIPEG - Slovenský hokejista Tomáš Tatar prerušil osobnú sériu troch zápasov v NHL s minimálne jedným kanadským bodom. Útočník Detroitu Red Wings strávil v pondelok vo Winnipegu pri prehre 2:4 na ľade 13:17 min a neujala sa žiadna z jeho troch striel.

slovakia

left justify in out

Do štatistík pribudli Tatarovi aj dve mínusky. Jets víťazstvom ukončili trojzápasovú šnúru prehier. Víťazný gól si v piatej minúte tretej tretiny pripísal Matt Halischuk. Detroitu nestačilo na výhru ani 43 zákrokov brankára Jimmyho Howarda.

Anaheim zakončil osemzápasový trip víťazstvom v New Yorku nad Rangers 2:1. Domácim sa nepodarilo odplatiť súperovi prehru 0:6 zo začiatku sezóny. Ducks strelili dva góly v prvej desaťminútovke a náskok si udržali až do konca. 

Výsledky pondelkových stretnutí zámorskej hokejovej NHL: 
New York Rangers - Anaheim 1:2 (0:2, 1:0, 0:0) 
Góly: 39. Del Zotto (Hagelin, Callahan) - 3. Perry (Penner, L. Sbisa), 10. Palmieri (Beauchemin) 



Winnipeg - Detroit 4:2 (1:0, 1:2, 2:0) 
Góly: 19. B. Little (Setoguchi, Ladd), 38. Michael Frolík (Scheifele), 45. Halischuk (Michael Frolík, Scheifele), 51. Ladd (Setoguchi, B. Little) - 28. Zetterberg (Daciuk, Quincey), 31. Dekeyser (N. Kronwall, Weiss)

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies