NHL: Tampa zvíťazila v New Yorku, Callahan úradoval

NETKY.SK • 18 November 2014, 07:14 • 2 min
NHL: Tampa zvíťazila v New Yorku, Callahan úradoval

NEW YORK - Útočník Ryan Callahan sa pri svojom návrate do Madison Square Garden blysol dvoma gólmi a zaslúžil sa výrazne o hladký triumf Tampy v zápase NHL na ľade New York Rangers 5:1.

slovakia

left justify in out

Bývalý kapitán Rangers najprv v 15. min po skvelej práci Stevena Stamkosa v presilovke zvyšoval na 2:0 a necelé tri minúty pred koncom tretej tretiny pečatil opäť po nezištnej prihrávke Stamkosa na 5:1. "Tento zápas som si užil. Bolo v ňom veľa emócií. Víťazstvo pri návrate do New Yorku je tá najdôležitejšia vec, dva góly sú bonusom," cituje Callahana server NHL.

 

Jediný gól Rangers strelil v úvode druhej tretiny 39-ročný veterán Martin St. Louis, ktorý v minulosti odohral 13 sezón práve v drese Tampy. Lightning majú z ostatných 10 zápasov 8 víťazstiev a len 1 prehru v riadnom hracom čase a v Atlantickej divízii sú druhí o bod za Montrealom. Ide zároveň o dva najlepšie tímy celej NHL. 

Výsledok pondelkového stretnutia zámorskej hokejovej NHL: 
New York Rangers - Tampa Bay 1:5 (0:2, 1:1, 0:2) 
Góly: 21. St. Louis (Brassard, Stepan) - 7. Kučerov (T. Johnson, Palát), 15. Callahan (Stamkos, V. Filppula), 35. Stamkos (V. Filppula), 39. Killorn (T. Johnson, Palát), 58. Callahan (Stamkos) 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies