NHL: Tampa získa Stanleyho pohár, Detroit bez play-off

NETKY.SK • 11 Október 2016, 13:22 • 2 min
NHL: Tampa získa Stanleyho pohár, Detroit bez play-off

NEW YORK - Podľa tvorcov oficiálneho webu NHL, ktorí sa pred stredajším štartom nového ročníka tejto severoamerickej súťaže zahrali na Sibylu, získajú Stanleyho pohár v sezóne 2016/2017 hokejisti Tampy Bay, a to aj bez brankárskej jednotky Bena Bishopa.

slovakia

left justify in out

Začiatkom budúceho leta mu vyprší dvojročný kontrakt na 11,9 milióna dolárov a stane sa neobmedzeným voľným hráčom, Lightning si ho pre platový strop však ďalej nebudú môcť dovoliť, a tak ho po Novom roku vytrejdujú, ale aj bez neho napokon dokráčajú k trofeji.

 

Po absencii sa do play-off vrátia Calgary Flames, ale boje o Stanleyho pohár, ktorý obhajuje Pittsburgh, budú po prvý raz od roku 1990 bez Detroitu. "Pavel Daciuk hrá v Rusku, Henrik Zetterberg má 36 rokov a je po zranení kolena. Tím, ktorý naposledy prekĺzol do play-off, už tentoraz nebude mať také šťastie," píše nhl.com.

Podľa tohto serveru tentoraz viacerí hokejisti pokoria stobodovú hranicu v produktivite. Naposledy to bolo v ročníku 2009/2010, keď sa to podarilo kvartetu Henrik Sedin, Sidney Crosby, Alexander Ovečkin a Nicklas Bäckström. V uplynulej sezóne dosiahol trojciferný počet bodov iba Patrick Kane (106), teraz by sa k nemu mohli pridať Crosby, Jamie Benn či Connor McDavid.

 

Kanadský obranca P.K. Subban sa po nečakanej výmene z Montrealu do Nashvillu za Sheu Webera opäť stane jedným z trojice finalistov na zisk Norrisovej trofeje. Udelili mu ju už v roku 2013, ale naposledy skončil v hlasovaní až na 14. priečke. Devätnásťročný Američan Auston Matthews potvrdí v drese Toronta pozíciu draftovej jednotky, nastrieľa minimálne 25 gólov, nazbiera aspoň 75 bodov a stane sa laureátom Calderovej trofeje. Tieto aj ďalšie predpovede pochádzajú z oficiálnej stránky nhl.com.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies