NHL: Tampa rozdrvila Montreal 7:1, Stamkosov hetrik

NETKY.SK • 14 Október 2014, 07:03 • 2 min
NHL: Tampa rozdrvila Montreal 7:1, Stamkosov hetrik

NEW YORK - Hokejisti Colorada Avalanche zvíťazili v pondelňajšom zápase zámorskej NHL na ľade Bostonu Bruins tesne 2:1. O triumfe "lavín" rozhodol sekundu pred koncom, v čase 59:59 min tridsaťsedemročný veterán Daniel Briere. Colorado tak zaznamenalo prvú výhru v sezóne, Boston tretiu prehru v rade.

slovakia

left justify in out

Kapitán domácich Zdeno Chára strávil na ľade 22:43 min a do štatistík si pripísal dve trestné minúty a tri strely. Nedarilo sa ani ďalšiemu slovenskému bekovi. Andrej Meszároš a jeho Buffalo prehrali na domácom ľade s Anaheimom vysoko 1:5. Dvadsaťdeväťročný obranca odohral 21:10 min a zaznamenal jednu "mínusku", dve trestné minúty a jednu strelu na bránku súpera.

      

O tesnom triumfe Ottawy na Floride 1:0 rozhodol v 36. minúte Clarke MacArthur. Tampa Bay rozstrieľala Montreal vysoko 7:1 a pripravila mu prvú prehru v sezóne. Pod triumf domácich sa podpísal hetrikom útočník Steve Stamkos.

výsledky:
Boston - Colorado 1:2

 

 

Buffalo - Anaheim 1:5

Florida - Ottawa 0:1

Tampa Bay - Montreal 7:1



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies