NHL: Tampa posilnila defenzívu a získala Coburna

NETKY.SK • 2 Marec 2015, 18:57 • 2 min
NHL: Tampa posilnila defenzívu a získala Coburna

TAMPA - Manažment hokejovej Tampy Bay sa rozhodol posilniť mužstvo v závere prestupového obdobia v NHL a zvýšiť šance na zisk Stanleyho pohára.

slovakia

left justify in out

Lightning do obrany získali namiesto Čecha Radka Gudasa z Philadelphie beka Braydona Coburna. Do tímu Flyers uvoľnili Lightning podmienečne aj svoje výbery v prvom a treťom kole tohtoročného draftu.

 

Coburn v tejto sezóne odohral 39 stretnutí, v ktorých strelil jeden gól a pridal osem asistencií. V NHL má ešte zmluvu na budúcu sezónu. "Teším sa z prestupu do Tampy, má skvelé mužstvo. Som smutný, že opúšťam Philadelphiu, ale už sa sústredím na novú výzvu v Tampe," uviedol Coburn pre TSN. Tridsaťročný kanadský obranca bol najdlhšie slúžiacim hráčom "letcov", v klube pôsobil deviatu sezónu. Do tímu prišiel v ročníku 2006/2007 z Atlanty v rámci výmeny za Alexeja Žitnika. Claude Giroux zostane v kádri Philadelphie jediným pamätníkom finále Stanleyho pohára 2010. 

 

Dvadsaťštyriročný Gudas si dres Flyers v najbližšom čase neoblečie, keďže sa v januári podrobil operácii pravého kolena a mal by pauzovať štyri mesiace. 

Tampa zároveň uvoľnila v pondelok do Bostonu útočníka Bretta Connollyho. Ako kompenzáciu získala výbery v druhom kole draftov 2015 a 2016. Informácie zverejnil web NHL.com. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies