NHL: Tampa konečne zdolala Rangers a znížila stav série

NETKY.SK • 6 Jún 2022, 08:14 • 2 min
NHL: Tampa konečne zdolala Rangers a znížila stav série

NEW YORK – Hokejisti Tampy Bay so slovenským obrancom Erikom Černákom zdolali v treťom zápase finále Východnej konferencie play off NHL New York Rangers 3:2 a znížili stav série na 1:2.

slovakia

left justify in out

Skvelý obrat Tampy!

 

Dvojnásobný obhajca Stanleyho pohára prehrával v polovici stretnutia 0:2, ale tromi gólmi dokázal skóre otočiť. O víťazný zásah sa postaral 42 sekúnd pred koncom riadneho hracieho času český útočník Ondřej Palát.

 

V ťažkých chvíľach zabrali opory Lightning, Nikita Kučerov mal prsty vo všetkých troch góloch domácich, keď prvý dal a pri ďalších dvoch asistoval. Kapitán Steven Stamkos zaznamenal gól a asistenciu, Victor Hedman mal dve asistencie.

 

Černák odohral v drese Lightning 23:22 minút a bol tretí najvyťaženejší hráč svojho tímu, pripísal si jeden strelecký pokus, rozdal tri hity a mal aj jeden plusový bod.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies