NHL: Tampa Bay už nepočíta s brankárom Nabokovom

NETKY.SK • 2 Február 2015, 12:53 • 2 min
NHL: Tampa Bay už nepočíta s brankárom Nabokovom

TAMPA BAY - Klub zámorskej hokejovej NHL Tampa Bay Lightning už nepočíta so skúseným ruským brankárom Jevgenijom Nabokovom.

slovakia

left justify in out

 Tridsaťdeväťročného rodáka z Kazachstanu plánujú "blesky" poslať na farmu, predtým však musí 24 hodín zotrvať na listine voľných hráčov a angažovať ho môže hociktorý konkurenčný tím. Majster sveta z roku 2008 má s Tampu Bay zmluvu do konca sezóny, podpísal ju v júli 2014. V aktuálnom ročníku odchytal Nabokov v zámorskej profilige 11 stretnutí. Celkovo ich má na svojom konte 697, z toho 353 víťazných. V play-off NHL pridal 86 štartov.

 

"Jevgenij je skutočný profesionál. Nebolo to jednoduché rozhodnutie, ale vo vedení cítime, že je to správny krok," cituje oficiálny klubový web Lightning generálneho manažéra Steva Yzermana. Miesto v prvom tíme plánujú "blesky" zaplniť ruským mladíkom Andrejom Vasilevským, ktorý v tejto sezóne odchytal v NHL štyri stretnutia. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies