NHL: Sydor sa priznal k jazde pod vplyvom alkoholu, posedí si vo väzení

NETKY.SK • 13 Október 2015, 08:53 • 2 min
NHL: Sydor sa priznal k jazde pod vplyvom alkoholu, posedí si vo väzení

FRIDLEY - Bývalý hokejista NHL a v súčasnosti asistent trénera Minnesoty Wild Darryl Sydor sa na súde priznal k šoférovaniu pod vplyvom alkoholu. Podľa verdiktu sudcu si niekdajší obranca odsedí vo väzení 60 dní.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťtriročný Sydor riadil vozidlo v opilom stave ešte v auguste. Rodák z kanadského Edmontonu sa podľa TSN stratil, keď sa snažil odviezť svojho 12-ročného syna na hokejový turnaj. Sydor sa za svoje správanie ospravedlnil, vedenie Wild bude riešiť jeho návrat do klubu neskôr.

 

Podľa rozhodnutia súdu si Sydor musí svoj trest odpykať do štyroch rokov od vynesenia rozsudku. Bude tak môcť urobiť po častiach. Ako uviedol jeho právny zástupca Ryan Pacyga, bývalý zadák si odsedí prvú časť trestu počas najbližších dvoch týždňov. Sydor je dvojnásobným víťazom Stanley Cupu, pohár získal s Dallasom (1999) aj s Tampou Bay (2004). V NHL odohral dokopy 1291 zápasov, v ktorých nazbieral 507 bodov (98+409).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies