NHL: Sydor dobrovoľne nastúpil na liečenie

NETKY.SK • 25 August 2015, 18:11 • 2 min
NHL: Sydor dobrovoľne nastúpil na liečenie

ST. PAUL - Bývalý hokejový obranca Darryl Sydor v nedeľu dobrovoľne nastúpil na protialkoholické liečenie po tom, ako ho vo štvrtok zadržala polícia, keď opitý viezol svojho syna na tréning.

slovakia

left justify in out

Aktuálny asistent trénera Minnesoty Wild mal podľa vyhlásenia tamojších orgánov v krvi 2,83 promile alkoholu, čo je takmer štvornásobne prekročený povolený limit. Rodák z Edmontonu v piatok zaplatil kauciu 12-tisíc dolárov a na slobode bude čakať na súd, kde bude čeliť obvineniam z jazdy pod vplyvom alkoholu s priťažujúcimi okolnosťami a ohrozenia dieťaťa. "Je zdrvený a hanbí sa, teraz je dôležité, aby sa dal dohromady," vyhlásil pre miestne média Sydorov právny zástupca. Samotný 43-ročný niekdajší hráč pre Star Tribune priznal, že sa z alkoholovej závislosti liečil už vlani a toto je jeho prvý "etanolový" exces po roku.
Sydor odohral v najprestížnejšej lige 18 sezón, obliekal si dresy Dallasu, Los Angeles, Columbusu, Tampy Bay či Pittsburgu. S Dallasom v roku 1999 a s Tampou v 2004 vyhral Stanleyho pohár. Celkovo absolvoval 1291 zápasov, hráčsku kariéru ukončil v roku 2010.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies