NHL: Subban predĺžil s Montrealom kontrakt o osem rokov

NETKY.SK • 3 August 2014, 08:47 • 2 min
NHL: Subban predĺžil s Montrealom kontrakt o osem rokov

MONTREAL - Jeden z najlepších obrancov súčasného svetového hokeja Pernell Karl "P. K." Subban predĺžil kontrakt so svojím zamestnávateľom Montrealom Canadiens v NHL o ďalších osem rokov.

slovakia

left justify in out

Ebenový Kanaďan si bude dres "Habs" obliekať až do konca sezóny 2021/2022.

 

"Sme veľmi radi, že sme rokovania o dlhodobej zmluve dotiahli do úspešného konca. Táto dohoda prispieva k stabilizácii tímu z hľadiska budúcnosti. P. K. vždy hrá s vysokým nasadením a je kľúčovým elementom našej skupiny vekovo mladých hráčov, ktorí však už majú niečo za sebou. Svojou energiou vie nainfikovať celý tím. Obrancovia jeho kalibru sú na trhu NHL vzácnou komoditou," uviedol na internetovej stránke klubu jeho generálny manažér Marc Bergevin.

 

P. K. Subbana si Canadiens vybrali v drafte nováčikov v roku 2007. Odvtedy odohral za Habs 284 duelov s bilanciou 42 gólov a 125 asistencií, v play-off pridal 43 štartov (10+20). Držiteľ Norrisovej trofeje pre najlepšieho obrancu NHL zo sezóny 2012/2013 vo februári získal s kanadskou reprezentáciou olympijské zlato v Soči.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies