NHL: Stepan a Johansson sa s klubmi nedohodli, pôjdu na arbitráž

NETKY.SK • 26 Júl 2015, 10:12 • 2 min
NHL: Stepan a Johansson sa s klubmi nedohodli, pôjdu na arbitráž

NEW YORK - Hokejoví útočníci Derek Stepan z New Yorku Rangers a Marcus Johansson z Washingtonu Capitals sa nedohodli so svojimi klubmi v NHL na nových kontraktoch a obrátili sa na arbitrážny súd.

slovakia

left justify in out

Ten určí výšku ich kontraktov. Celkovo sa na arbitráž obrátil zatiaľ osem hokejistov.

 

Stepan požadoval od Rangers 7,25 milióna dolárov, kým klub mu ponúkol 5,2 milióna. Dvadsaťpäťročný útočník strelil v minulej sezóne 16 gólov a pridal 39 asistencí. V play off mal bilanciu 5+7. V rokovaniach sa neposunul ani Johansson s Capitals a nevyhol sa tak arbitráži, ktorú má naplánovanú na stredu. Generálny manažér Washingtonu Brian MacLellan uviedol, že stále verí v dohodu. Johansson má za sebou najlepšiu sezónu v NHL, v ktorej strelil 20 gólov a zaznamenal 47 bodov. V play off dal jeden gól a pridal tri asistencie.

 

Na arbitráž sa okrem Stepana a Johanssona obrátili aj Paul Byron (Calgary Flames), Erik Haula (Minnesota Wild), Colin Wilson (Nashville Predators), Alex Chiasson a Mike Hoffman (obaja Ottawa Senators) a Jonathan Bernier (Toronto Maple Leafs).

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona