NHL: Starosta NY splnil stávku a zaspieval "Milujem LA

NETKY.SK • 17 Jún 2014, 11:37 • 2 min
NHL: Starosta NY splnil stávku a zaspieval "Milujem LA

NEW YORK - Starosta amerického New Yorku Bill de Blasio v pondelok večer splnil stávku so svojím kolegom z kalifornského Los Angeles Ericom Garcettim, ktorú uzavreli pred finálovou sériou play-off v zámorskej hokejovej NHL.

slovakia

left justify in out

Päťdesiattriročný komunálny politik po prehre tímu New York Rangers v boji o Stanleyho pohár s "kráľmi" z LA zaspieval naživo v televíznej talk show Jimmy Kimmel Live! skladbu "I Love L.A." od Randyho Newmana. Ak by vo finále uspeli "jazdci", platiť by musel Eric Garcetti - zaspieval by známu pieseň "New York, New York" od Franka Sinatru.

 

Starosta najväčšieho amerického mesta si navyše obliekol čierne tričko s nápisom "Milujem LA". Vo večernej televíznej šou sa De Blasio najprv ospravedlnil všetkým divákom za svoj hlasový prejav. "Jimmy, vždy som vás chcel stretnúť, no určite nikdy pri takejto príležitosti," povedal šéf newyorskej radnice a svojho kalifornského kolegu pozval na newyorský párok v rožku Gray's Papaya. Garcetti odmietol a radšej si pochutnal na podobnom produkte od miestneho predajcu Pink's Hot Dogs. "Radšej si to dám u Pink's. Párky od Papaye smrdia ako vrece newyorských odpadkov," poznamenal Garcetti, ktorý predtým pred davom fanúšikov LA Kings pri oslavách zisku Stanleyho pohára povedal: "V politike sú dve pravidlá. Nikdy sa nenechaj odfotografovať s alkoholickým nápojom v ruke a nikdy nenadávaj. Dnešok je však skurvene veľký deň." 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona