NHL: Stamkos si zatrénoval s tímom bejzbalovej MLB

NETKY.SK • 31 August 2015, 16:37 • 2 min
NHL: Stamkos si zatrénoval s tímom bejzbalovej MLB

TORONTO - Kapitán tímu zámorskej hokejovej NHL Tampa Bay Lightning útočník Steven Stamkos je mimo ľadovej plochy veľkým fanúšikom bejzbalu, a preto neodmietol zúčastniť sa na tréningu tímu profesionálnej MLB Toronto Blue Jays pred domácim duelom proti Detroitu.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťpäťročný kanadský reprezentant si vyskúšal hru v poli aj príjem na pálke. "Myslím si, že viac som mal radosť z práce s loptami ako z pálkovania. Užil som si to," povedal Stamkos.

 


Ešte ako tínedžer sa Stamkos intenzívne zaujímal o bejzbal a ten zostal jeho obľúbeným športom doteraz. "Keď som mal 13 alebo 14 rokov, keď si deti vyberajú druh športu, ktorým sa budú zaoberať, bejzbal naberal na popularite. Ja som si vybral hokej. Bejzbal však mám veľmi rád a čo najčastejšie sa snažím chodiť na zápasy. V kabíne s ďalšími chlapcami dokonca máme fantasy bejzbalovú ligu," dodal Stamkos.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona