NHL: Správy o zatknutí Crosbyho boli falošné

NETKY.SK • 3 September 2014, 17:31 • 2 min
NHL: Správy o zatknutí Crosbyho boli falošné

OTTAWA - Správy o zatknutí hviezdneho hokejistu Sidneyho Crosbyho, ktoré zverejnili v noci z utorka na stredu weby denníkov Toronto Sun a Ottawa Sun, sú vymyslené.

slovakia

left justify in out

Vyvrátili ich polícia i klub NHL Pittsburgh Penguins, kde Kanaďan pôsobí. Podľa správ, ktoré už oba weby medzičasom stiahli, mali policajti zatknúť Crosbyho počas jazdy na prenajatom Porsche a potom ho vypočúvať na policajnej stanici v Ottawe, kde mu mali zobrať aj odtlačky prstov. Celá správa sa ukázala ako falošná.

 

"Je to všetko výmysel a veľké klamstvo," uviedol seržant Steven Hodgson pre stanicu 1310News. V rovnakom duchu sa na Twitteri vyjadril aj Charles Bordeleau, policajný šéf Ottawy. "Nemáme nič spoločné s pánom Crosbym," odkázal Bordeleau. Zástupcovia klubu Pittsburgh Penguins sa okamžite po zverejnení informácií spojili so svojou hviezdou. Kanadský útočník by mal v týchto dňoch trénovať v Colorade. "Sidney Crosby nie je v Kanade a včera tam ani nebol. Pokračuje v príprave na začiatok tréningového kempu," uviedla v stredu ráno hovorkyňa Penguins Jennifer Bullanová. Informácie zverejnil denník Pittsburgh Post-Gazzette.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona