NHL: Spezza si vyžiadal prestup, GM senátorov Murray mu hľadá klub

NETKY.SK • 12 Jún 2014, 15:06 • 2 min
NHL: Spezza si vyžiadal prestup, GM senátorov Murray mu hľadá klub

NEW YORK - Kanadský hokejista Jason Spezza si vyžiadal prestup z klubu Ottawa Senators a generálny manažér "senátorov" Bryan Murray je pripravený jeho želanie splniť.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný kapitán tímu má v zmluve dokonca klauzulu a môže odmietnuť desať klubov, do ktorých nechce byť vymenený. Informoval o tom internetový portál tsn.ca.  
     

Spezza, ktorý nahradil v Ottawe v úlohe kapitána švédskeho veterána Daniela Alfredssona, má ešte rok platnú zmluvu na 4 milióny dolárov. "Nechce sa mi vytrejdovať toho chlapíka, skutočne a viem, že za neho nedostanem adekvátnu protihodnotu. Myslím si však, že Jason cíti, že prišiel čas na zmenu, ktorú chce uskutočniť. A my sa mu v tom pokúsime pomôcť." 
     

Murray potvrdil, že niekoľko tímov sa už pýtalo na centra Spezzu, ale väčší nával záujmu očakáva v najbližších týždňoch s blížiacim sa draftom, ktorý sa uskutoční 27.-28. júna vo Philadelphii. V poslednej sezóne mal Spezza bilanciu 23 gólov a 43 asistencií, v celej kariére odohral 686 stretnutí so 687 kanadskými bodmi. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona