NHL: Spezza podpísal s Dallasom štvorročnú zmluvu, zarobí 30 miliónov dolárov

NETKY.SK • 21 November 2014, 17:12 • 2 min
NHL: Spezza podpísal s Dallasom štvorročnú zmluvu, zarobí 30 miliónov dolárov

DALLAS - Kanadský hokejista Jason Spezza sa upísal klubu zámorskej NHL Dallas Stars na ďalšie štyri roky. V piatok súhlasil s podmienkami nového kontraktu, ktorého celková výška dosiahne 30 miliónov dolárov.

slovakia

left justify in out

Dallas získal 31-ročného elitného centra 1. júla v rámci výmeny s Ottawou za útočníka Alexa Chiassona a voľbu v druhom kole budúcoročného draftu. V súčasnosti mu plynie posledný rok sedemročnej zmluvy na 49 miliónov dolárov a ak by sa s vedením Stars nedohodol na predĺžení kontraktu, v lete by sa stal neobmedzeným voľným hráčom. V dvadsiatich zápasoch prebiehajúcej sezóny nazbieral 18 kanadských bodov za 4 góly a 14 asistencií.
     

Spezza pôsobí v profilige od roku 2002, rok predtým ho ako draftovú dvojku získala Ottawa. V jej drese odohral jedenásť ročníkov, v tom uplynulom nosil kapitánske "céčko". Na prelome rokov 2012 a 2013 triumfoval s výberom Kanady na Spenglerovom pohári a na MS s ním získal dva strieborné kovy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies