NHL: Smoliar Bennett sa opäť zranil, Pittsburghu bude chýbať šesť týždňov

NETKY.SK • 28 September 2014, 12:00 • 2 min
NHL: Smoliar Bennett sa opäť zranil, Pittsburghu bude chýbať šesť týždňov

PITTSBURGH - Útočník Beau Bennett bude pre zranenie dolnej časti tela chýbať zámorskému hokejovému klubu NHL Pittsburghu Penguins šesť týždňov. Nestihne tak úvod novej sezóny. Informáciu priniesol oficiálny web "tučniakov."

slovakia

left justify in out

"Beau mal smolu, zranil sa tesne pred začiatkom novej sezóny. Keď išiel dole z ľadu, tak som na jeho tvári videl obrovské sklamanie. Niektorým zraneniam sa nedá predísť a toto bolo jedno z nich," povedal tréner Penguins Mike Johnston. Bennett sa zranil na piatkovom tréningu pri hre troch proti trom. Po jednom zo súbojov ostal ležať na ľade a do šatne mu museli pomôcť spoluhráči. Klub neprezradil o aké zranenie ide, denník Pittsburgh Post-Gazette informuje, že ide o koleno alebo chodidlo.
      

Dvadsaťdvaročný útočník vynechal pre zranenie zápästia veľkú časť minulej sezóny. V základnej časti odohral len 21 zápasov s bilanciou 3+4, v play off dal v dvanástich dueloch jeden gól a pridal štyri asistencie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies