NHL: Sidney Crosby prvou hviezdou týždňa

NETKY.SK • 21 Marec 2016, 17:57 • 2 min
NHL: Sidney Crosby prvou hviezdou týždňa

NEW YORK - Hviezdami uplynulého týždňa v zámorskej hokejovej NHL sa stali útočník Pittsburghu Sidney Crosby, brankár LA Kings Jonathan Quick a center Calgary Sean Monahan.

slovakia

left justify in out

Kapitán Penguins Crosby nazbieral za uplynulých sedem dní v štyroch dueloch sedem kanadských bodov za 2 góly a 5 asistencií. Jeden z jeho presných zásahov v súboji proti Caroline bol víťazný. Jonathan Quick si pripísal tri víťazstvá pri 95,3-percentnej úspešnosti zákrokov a s priemerom 1,32 inkasovaného gólu na zápas. Svoj 41. shutout kariéry vychytal proti Chicagu a v rebríčku amerických gólmanov sa v tejto štatistike dostal na 1. miesto pred Franka Brimseka a Johna Vanbiesbroucka. Aj zásluhou výkonou Quicka už majú LA Kings istotu prieniku do play-off. Dvadsaťjedenročný útočník Monahan v štyroch dueloch Flames nazbieral 7 sedem bodov (5+2).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies