NHL: Sekera si otvoril strelecký účet, Toronto zdolalo Winnipeg

NETKY.SK • 1 Apríl 2022, 09:53 • 2 min
NHL: Sekera si otvoril strelecký účet, Toronto zdolalo Winnipeg

NEW YORK – Slovenský hokejový obranca Andrej Sekera pomohol gólom k výhre Dallasu Stars v nočnom zápase zámorskej NHL na ľade Anaheimu Ducks 3:2 po predĺžení. Tridsaťpäťročný bek sa presadil v 56. minúte, keď zvýšil na 2:1 pre hostí. Bol to jeho premiérový gól v prebiehajúcej sezóne.

slovakia

left justify in out

Sekera odohral 14 minút, Studenič necelých 10

 

Sekera odohral 14 minút, dvakrát vystrelil na bránku a pripísal si jeden plusový bod. Jeho spoluhráč Marián Studenič strávil na ľade necelých desať minút a raz ohrozil súperovho brankára.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dallas Stars (@dallasstars)

 

Toronto zdolalo Winnipeg, Matthews sa dostal na čelo tabuľky strelcov

 

Hokejisti Toronta Maple Leafs zvíťazili na svojom ľade nad Winnipegom Jets 7:3. Jeden gól domácich strelil Auston Matthews a s 50 presnými zásahmi sa osamostatnil na čele tabuľky kanonierov. O jeden menej má na konte Leon Draisaitl z Edmontonu. Matthews je prvý hráč Maple Leafs, ktorý pokoril túto hranicu od sezóny 1993/94, keď sa to podarilo Daveovi Andreychukovi.

 

 

Florida zvíťazila v zápase proti Chicagu, Islanders zdolali Columbus

 

Florida zvíťazila nad Chicagom 4:0 a pripísala si už 28. domáci triumf v sezóne, čo je klubový rekord. Brankár Sergej Bobrovskyj sa na ňom podieľal 37 zásahmi a dosiahol tretí shutout v sezóne. Boston doma rozstrieľal New Jersey 8:1. V drese hostí odohral slovenský útočník Tomáš Tatar 16:14 minút a pripísal si štyri strely na bránku a dve mínusky. Boston strelil šesť gólov v druhej tretine, pričom sa presadil aj debutant Marc McLaughlin.

Z víťazstva sa tešil obranca Zdeno Chára, ktorého New York Islanders zdolali Columbus Blue Jackets 5:2. Slovenský bek strávil na ľade 20:24 minút.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona